Jouw nieuwe
Website/webshop

Ons Portfolio

Lemonade

Jouw online Bureau

DualDesigners is gespecialiseerd in het bouwen van websites. Om ervoor te zorgen dat de website altijd perfect aansluit op wat je met jouw website wilt bereiken hebben we drie verschillende pakketten ontwikkeld waar je uit kan kiezen. Nadat je een keuze hebt gemaakt, gaan we na overleg met jou aan de slag met een eerste opzet van het design. Na jouw akkoord op het ontwerp zullen onze professionele webdevelopers jouw website daadwerkelijk gaan bouwen. Als kers op de taart bieden we ook nog aanvullende diensten aan om je website verder te optimaliseren en goed vindbaar te maken in de zoekresultaten van Google.

Jouw nieuwe
Visitekaart

Websites zijn tegenwoordig een essentieel onderdeel van elke succesvolle onderneming. Een mooie en goede website is immers het ultieme visitekaartje van jouw bedrijf. Een eerste blik op jouw website moet de sitebezoeker direct het gevoel geven dat ze bij jou goed zitten wanneer ze op zoek zijn naar een bepaald product of dienst. DualDesigners is gespecialiseerd in het bouwen van websites. Om ervoor te zorgen dat de website altijd perfect aansluit op wat je met jouw website wilt bereiken hebben we drie verschillende soorten pakketten ontwikkeld waar je uit kan kiezen.

Altijd online
Hosting en service

Bij een professionele website hoort een snelle hosting en goede service. Het onderhoud van jouw website wordt optimaal verzorgd door onze experts, waarbij het onderhoud onbeperkt is. Ze zorgen er ook voor dat je website up to date blijft met de nieuwste modules. De hosting en de servers zijn 365 dagen per jaar online. En je domeinnaam en je webmail, die krijg je er gratis van ons bij.

Alles over websites en webshops