Search Engine Optimization

Je bedrijf zichtbaar maken?

Een structurele toename van het aantal bezoekers en conversies. Met een goed uitgedachte SEO strategie pakken we verschillende onderdelen van jouw website aan. Een optimale techniek van de website, relevante content en linkbuilding zorgen er samen voor dat je hogere posities in Google haalt. Door ambitieuze en realistische doelstellingen te formuleren kunnen we gericht te werk gaan.

Website Techniek

Onze SEO experts weten precies welke techniek jouw website nodig heeft om goed te kunnen scoren in Google. Een schone code, heldere navigatie en snelle laadtijd van de site zijn belangrijk om jouw bezoekers lang op jouw site te houden. Is de techniek van jouw site in orde dan zal je dit ook terugzien in de zoekresultaten van Google.

Zoekwoord optimalisatie

De basis van onze SEO inspanningen is een grondig zoekwoordenonderzoek. Met onze ervaring en expertise weten we precies welke zoekwoorden gebruikt en geoptimaliseerd moeten worden om beter vindbaar te zijn in Google. De uitkomst van dit onderzoek benutten we om goede en relevante content te creëren waar de websitebezoeker écht wat aan heeft. Door de content op jouw site regelmatig te verversen zal Google dit waarderen met een hogere ranking.