Email marketing

Je doelgroep sneller bereiken?

Genereer klant betrokkenheid

Onze e-mail marketingcampagnes helpen je bij het genereren van kwaliteitsklanten, klantbetrokkenheid en merkopbouw. De verstuurde e-mails bevatten relevante aanbiedingen, nieuws, servicemeldingen of klanttevredenheidsonderzoeken. Je betaalt als klant alleen voor een geopende mail, waarmee je de kosten laag houdt maar je er tegelijkertijd wel een kwalitatieve lead voor terugkrijgt. Doordat e-mail marketingcampagnes ideaal zijn om te personaliseren, kan je met gerichte e-mails een hoge mate van klantinteractie bereiken.

Efficiënt en effectief

E-mail marketing is tot de dag van vandaag nog steeds een van de meest efficiënte manieren van marketing. Het is goedkoop, makkelijk te plannen en je kan in no time een mail eruit sturen. Perfect wanneer je in wilt spelen op actuele gebeurtenissen die ontvangers moeten triggeren om een kijkje te nemen op jouw site. Het grote voordeel van e-mail marketing is de meetbaarheid, je kan goed zien hoe effectief een bepaalde e-mail marketing campagne is geweest. Op basis van die gegevens sturen we jouw campagne moeiteloos bij om nóg betere resultaten te halen.

Email marketing & SEO

E-mail marketing campagnes en SEO kunnen versterkend werken voor jouw vindbaarheid. Verstuurde mails worden vooraf goed gesegmenteerd en geclassificeerd. Hierdoor is het mogelijk om content op maat aan te bieden, is de kans groter dat het de bezoeker aanspreekt en daarmee de kans ook groter dat deze content gedeeld wordt. Het verhoogde sitebezoek zal vervolgens een positieve uitwerking hebben op jouw ranking binnen Google.

Binnen e-mail marketing speelt privacywetgeving een belangrijke rol. Bij het maken van een nieuwe campagne letten wij daarom altijd extra goed op de benodigde opt-ins omtrent de gegevensverwerking van bezoekers die jou toestemming geven hen per mail te benaderen.

Alles over online marketing