Socialmedia marketing (SMM)

Jouw doelgroep is actief op social media

Social media biedt volop kansen

Social media, we kennen het allemaal en het is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Miljoenen mensen maken veelvuldig gebruik van bekende platformen als Facebook, Instagram en YouTube, dus je kunt ervan uitgaan dat jouw doelgroep zich hier ook bevindt. Met een goede social media marketing strategie helpen de professionals van DualDesigners je het bereik van social media volop te benutten.

Jouw doelgroep vaststellen

Nadat je jouw doelgroep nauwkeurig hebt vastgesteld, moet je je afvragen wat je precies wilt bereiken met het inzetten van social media. Met effectieve social media marketing helpen onze experts je bij het bereiken van verschillende doelstellingen. Denk daarbij aan het creëren van (meer) naamsbekendheid, het verbeteren van jouw zichtbaarheid en vindbaarheid in Google en het verhogen van het aantal relevante bezoekers op je website en daarmee het aantal conversies.

Socialmedia
Marketing marketing

Websites zijn tegenwoordig een essentieel onderdeel van elke succesvolle onderneming. Een mooie en goede website is immers het ultieme visitekaartje van jouw bedrijf. Een eerste blik op jouw website moet de sitebezoeker direct het gevoel geven dat ze bij jou goed zitten wanneer ze op zoek zijn naar een bepaald product of dienst. DualDesigners is gespecialiseerd in het bouwen van websites. Om ervoor te zorgen dat de website altijd perfect aansluit op wat je met jouw website wilt bereiken hebben we drie verschillende soorten pakketten ontwikkeld waar je uit kan kiezen.

Alles over online marketing